Čtyřroštová digitální udírna Bradley
Všichni milovníci uzení jistě ocení skvělé nové prvky udíren Bradley, které rozšiřují stávající produktovou řadu. Dva nové modely s digitálně nastavitelnou teplotou, doby produkce kouře a samostatné doby uzení, nadchnou každého labužníka. Hlavní a v podstatě jediný rozdíl mezi oběmi modely je v kapacitě. Zatímco čtyřroštový model (BTDS76CE) má objem 76l, šestiroštový model (BTDS108CE) má kapacitu 108l.
Čelní strana udírny obou modelů má lesklý lakovaný kovový vzhled, vnitřní povrch udíren je z nerezu. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem, který může být napojen jak na digestoř, tak na komín, bez obavy, že by se kouř dostával mimo udící komoru.
Udírny používají automatický podavač udících briketek. Jsou dodávány s receptářem, manuálem a instrukcemi, jak udírnu udržovat. Oba modely mají samozřejmě 2 roky záruku. Dodatečné rošty Bradley, včetně teflonového roštu na drobnější potraviny pasují přesně i do těchto udíren, stejně tak i do všech ostatních.
Uzení chladným kouřem za použití digitálních udíren Bradley je velmi jednoduché stejně tak jako u ostatních modelů. Na našich stránkách v sekci s recepty naleznete rady, jakým způsobem se mají připravovat různé pokrmy za pomocí chladného kouře. Ku příkladu lososa plno lidí v udírně spíše peče než udí, a proto je výsledkem velmi suché maso, které ztratilo na chuti čerstvé luxusní ryby. Když jej připravíte pomocí chladného kouře, bude výsledek o třídu chutnější
Technické parametry - čtyřroštová digitální udírna Bradley:
Hmotnost: 21 kg
Venkovní rozměry udírny: 430 x 360 x 790 mm
Rozměry obalu pro přepravu: 510 x 460 x 860 mm
Vnitřní objem udírny: 76 l - 37500 cu cm
Množství masa: max. až 11 kg v závislosti dle zpracování (nařezání, uložení)
Topné těleso: 500 W
Udící plocha: 1452 sq cm
Výkon: 220 - 240 V
Maximální teplota: kontrolovatelná až do 160 °C
Nastavitelné rošty: 4
Certifikace CE
Uživatelský manuál
Receptář